Paella panvica VACA SMALT 80 cm

- Kompletné špecifikácie
- Komentáre 0
- Súvisiaci tovar5
- Paella panvica VACA SMALT 80 cmexpedícia 3-5 dní145 €120,83 € bez DPH
Panvica tzv. Paellera je guľatá nízka nádoba s madlami, ktorá sa pôvodne používala pre varenie španielskeho pokrmu paella. Paella je v podstate rizoto s mäsom či morskými plodmi a zeleninou, korenené mj. šafránom (v obchodoch s korením môžete bežne zakúpiť paella korenie, ktoré šafran a ostatné ingrediencie nahradí).
Oceľová smaltovaná panvica je vhodná pre varenie na plynovom horáku alebo otvorenom ohni.
- priemer 80 cm
- pre 40 porcií
- 4 x rukoväť
Predstavujeme vám našu novinku Paella varenie.
Vzhľadom k stále rastúcemu trendu varení či grilovaní v prírode sme rozšírili náš sortiment o variča Paella a panvice Paellera. Nami dodávané Paella produkty vyrába najprestížnejší výrobca Paella potrieb na svete, spoločnosť VAELLO CAMPOS.
Pôvodná originálna paella sa pripravuje výhradne na pomarančovom dreve (v našich podmienkach sa dá samozrejme nahradiť akýmkoľvek iným drevom alebo pohodlne pripraviť paellu na paella plynovom horáku).
Panvica je vyrobená z leštenej ocele s následnou keramickou povrchovou úpravou tzv. Smaltovanie. Oproti tradičnej panvici bez povrchovej úpravy je údržba smaltované panvice jednoduchšie a možno ju navyše umyť aj v umývačke. Výrobca neodporúča používanie agresívnych umývacích prostriedkov ani umývanie tzv. drôtenkou.
Smaltovaná panvica je vhodná na varenie na "plynu", otvorenom ohni alebo v rúre. Dno panvice je špeciálne razené tak, aby sa zamedzilo akejkoľvek deformácii spôsobenej teplom. Ide o pravidelné malé priehlbiny, ktoré dnes vyrazia lis, však ešte v predvojnových časoch bolo toto razenie vykonávané ručne (u smaltovanej panvice je toto razenie skryté pod vrstvou tejto povrchovej úpravy).
Paellery dodávané našou spoločnosťou sú vyrábané v Španielsku najväčším výrobcom na svete firmou Vaello Campos výhradne z certifikovaných materiálov.
Ilustračné fotky:
Paella je typické španielske jedlo z ryže, podobné rizotu alebo kari. Pochádza zo španielskeho mesta Valencie. Ľudia, ktorí v Španielsku nežijú, paellu zvyčajne vnímajú ako národné jedlo Španielska, ale väčšina Španielov ju skôr pokladá za regionálne jedlo vyskytujúce sa v oblasti Valencia. Obyvatelia Valencie ju naopak považujú za jeden zo svojich symbolov.
Ilustračné fotky: